tag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post5923957066658067797..comments2024-02-22T23:53:09.926+02:00Comments on И накрая щипка сол: Крем"Карамел" /на тиган /Десислава Енчева/И накрая щипка солhttp://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-42804741973726309262016-01-06T10:12:55.868+02:002016-01-06T10:12:55.868+02:00Подробните снимки са преместени - ТУК<a href="http://zelanka.blogspot.bg/p/blog-page_55.html" rel="nofollow">Подробните снимки са преместени - ТУК </a>Десислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-46002607236428055692015-10-14T13:06:53.240+03:002015-10-14T13:06:53.240+03:00Много ме зарадва,а снимката е прекрасна,благодаря ...Много ме зарадва,а снимката е прекрасна,благодаря ти!!!Десислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-66896284578476811922015-10-13T22:28:16.623+03:002015-10-13T22:28:16.623+03:00Много благодаря, така си и помислих, но ти добре с...Много благодаря, така си и помислих, но ти добре си го описала, просто аз не съобразих. Направих го и стана чудесен крем карамел. Мисля, че винаги така ще го приготвям вече. Като дете вкъщи често правеха, но онази коричка, която се образувапри печене в голямата тава никога не ми е харесвала. Тази рецепта е за крем карамела, който сервират в ресторантите, но в пъти по-вкусна с твоите корекции. Ако някой се чуди, прилагам и аз една снимка в знак на благодарност!<br />http://prikachi.com/images/7/8405007P.jpgAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-77762421860780501892015-10-12T10:01:16.985+03:002015-10-12T10:01:16.985+03:00Здравей,извинявай за закъснелия отговор.Явно причи...Здравей,извинявай за закъснелия отговор.Явно причината е,че не съм обяснила,така че да ме разберат правилно :(( Доколкото разбрах,получило се е стоплено карамелено мляко с яйца ;) Затова изненадах "опитните зайчета" и направих още няколко снимки,с които нагледно да покажа-кога и какво се случва<a href="http://proben6.blogspot.bg/2015/10/blog-post.html" rel="nofollow">Ето тук можеш да ги видиш</a> .Благодаря ти,че сподели,сега ще коригирам и в поста. :-fДесислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-2645745350484459092015-10-10T16:29:44.938+03:002015-10-10T16:29:44.938+03:00Здравей,
въпреки че наистина изглежда лесно аз нещ...Здравей,<br />въпреки че наистина изглежда лесно аз нещо успях да омажа... Въпреки че спазих твоите препоръки и грамажа, накрая след около 20-25 минути в тигана с водата имах карамелено мляко, но ни следа от крем. Мислех, че може би като изстине и го сложа в хладилника ще стане, но пак същото... Котлонът ми беше на 1/4 завъртян (всмисъл ниската степен), за да не завира. Ти като погледна твоя след 15-тата минута беше ли се сгъстил? Сега пак слагам и няма да се откажа, докато не се получи. :D Много мразя като не си обяснявам защо не става...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-43521111249987739072015-10-03T18:08:18.875+03:002015-10-03T18:08:18.875+03:00Опитай,Велизаре,ще се справиш,то и дете би се спра...Опитай,Велизаре,ще се справиш,то и дете би се справило,ще се радвам и да ти хареса.Да споделиш отзиви :)Десислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-84557965192965109002015-10-03T16:31:33.261+03:002015-10-03T16:31:33.261+03:00И аз мисля да пробвам , звучи по-лесно и от бъркан...И аз мисля да пробвам , звучи по-лесно и от бъркани яйца ;) Велизар Ангелов Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-36463433512594357622015-10-03T09:53:10.054+03:002015-10-03T09:53:10.054+03:00Всъщност термичната обработка продължи и след изкл...Всъщност термичната обработка продължи и след изключването на котлона :) тъй като го оставих да се охлажда както си е във водата,а не както е казано в клипчето -само за 5 мин.Ще се радвам да опиташ и да споделиш :) :) :) Десислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-45088128459439022172015-10-03T09:49:48.016+03:002015-10-03T09:49:48.016+03:00За щастие всичко завърши благополучно без геройски...За щастие всичко завърши благополучно без геройски загинали,но за следващия път ще съм снабдена /надявам се/ с въпросните огнеупорни чашки s-)Десислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-8888819286005852782015-10-03T00:13:27.464+03:002015-10-03T00:13:27.464+03:00Много интересно! Ще опитам със сигурност. Много об...Много интересно! Ще опитам със сигурност. Много обичам крем карамел, а това, че ще се съкрати времето за готвене ме впечатли. Galkahttps://www.blogger.com/profile/15657752195518625024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8983871804269277233.post-49381356715381048202015-10-02T16:31:27.731+03:002015-10-02T16:31:27.731+03:00Деси, искрено се смях с пукащия карамел и опасения...Деси, искрено се смях с пукащия карамел и опасенията за кончината на любимите чашки! :) Някой ден ще се престраша да го приготвя и аз! Jully in the kitchenhttps://www.blogger.com/profile/14048157685414271780noreply@blogger.com